Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Markiser

Terrassmarkis

250 st produkter
Visar 24 av 250 produkter
1
...
11

En terrassmarkis är en typ av markis som är speciellt utformad för att ge skugga och skydd på en terrass eller uteplats. Den monteras vanligtvis ovanför terrassen och kan fällas ut eller in efter behov. Terrassmarkisen är tillverkad av ett starkt och väderbeständigt material som tål sol, regn och vind. Den är utformad för att minska värme och bländning, samtidigt som den skapar en behaglig och avskild atmosfär på terrassen. Genom att använda en terrassmarkis kan man njuta av utomhuslivet oavsett väderförhållanden och samtidigt skydda sig mot skadliga UV-strålar.

Vanliga frågor om Terrassmarkis

Vad är en terassmarkis?

En terassmarkis är en typ av solskydd som används för att skapa skugga och skydd mot solen på en terass eller uteplats. Den består vanligtvis av en vikbar eller utdragbar tygduk som fästs i en ram eller balkong. Terassmarkisen kan manuellt eller automatiskt fällas ut för att ge skugga och skydd mot solens strålar. Den är ett populärt val för att skapa en bekväm utomhusmiljö och för att minska värmen och bländningen från solen.

Vad ska jag tänka på när jag väljer terassmarkis?

När du väljer en terassmarkis finns det några saker du bör tänka på:

  • Storlek: Mät noga den yta där markisen ska placeras för att säkerställa att den passar ordentligt.
  • Material: Välj ett material som är hållbart och tåligt mot väder och vind, som exempelvis aluminium eller rostfritt stål.
  • Design: Markisen bör passa bra ihop med din terass och husets stil. Välj en färg och design som kompletterar övriga exteriör.
  • Funktioner: Överväg vilka funktioner du vill ha i din markis, som exempelvis motoriserad styrning, sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll.
  • Montering: Tänk på hur markisen ska monteras. Det kan vara bra att anlita en professionell för att säkerställa korrekt installation.
  • Kvalitet: Se till att välja en markis av hög kvalitet från en pålitlig tillverkare för att säkerställa att den kommer att hålla länge och fungera bra.

Genom att tänka på dessa faktorer kan du välja en terassmarkis som passar just dina behov och önskemål.