Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Parasoll

Hängparasoll

44 st produkter
Visar 24 av 44 produkter
12

Ett hängparasoll är en typ av parasoll som är utformat för att hängas upp på en arm istället för rakt ovanför parasollfoten. Det är ett ypperligt alternativ om du vill ha solskydd och skugga på en plats där du inte kan ha parasollet rakt över parasollfoten.. Det finns olika storlekar och former av hängparasoller att välja mellan, vilket gör det möjligt att hitta en som passar perfekt till din utomhusmiljö.

Vanliga frågor om Hängparasoll

Vad är ett hängparasoll?

Ett hängparasoll är en typ av parasoll som är upphängt på en arm istället för att vara fastsatt på en traditionell parasollfot och stolpe. Denna design är praktisk när du behöver skugga på specifika platser där det inte är möjligt att placera en parasollfot mitt i. Detta gör att du kan placera parasollet på olika platser och enkelt justera positionen för att få önskad skuggning.

Ett hängparasoll kan variera i storlek, men vanligtvis har de en diameter på cirka 2-4 meter. Detta gör att de ger tillräckligt med skugga för att skydda en större yta, som en altan eller en del av trädgården.

Kan jag rotera ett hängparasoll?

Ja, de flesta hängparasoll kan roteras för att justera skuggningsvinkeln. Det finns vanligtvis en vridmekanism som gör det möjligt att enkelt rotera parasollet i önskad riktning. Detta gör det möjligt att anpassa skuggningen efter solens position och dina behov.