Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Parasoll

Strandparasoll

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

Ett strandparasoll är en nödvändig accessoar för en avkopplande dag på stranden. Det är en portabel och hopfällbar skugga som skyddar mot solens starka strålar. Strandparasollet är vanligtvis tillverkat av vattentätt material för att stå emot vind och eventuellt regn. Det finns olika storlekar och färger att välja mellan, vilket gör det enkelt att hitta en som passar ens personliga stil. Att ha ett strandparasoll med sig är ett bra sätt att njuta av strandlivet och samtidigt skydda sig mot solens negativa effekter.

Vanliga frågor om Strandparasoll

Vad är skillnaden på strandparasoll och vanligt parasoll?

En av de främsta skillnaderna mellan ett strandparasoll och ett vanligt parasoll är deras utformning och användningsområde.

Ett strandparasoll är speciellt designat för att användas på stranden. Det är vanligtvis lättare och mer portabelt än ett vanligt parasoll. Strandparasoll är ofta utrustade med en spetsig stång eller en bottenpinne som kan enkelt tryckas ner i sanden för att stabilisera det. De har också en bredare skärm för att ge skugga och skydda mot solens strålar.

Å andra sidan är ett vanligt parasoll designat för att användas i trädgårdar, terrasser eller andra utomhusmiljöer. Det kan vara större och ha en starkare konstruktion för att klara av väderförhållanden som vind eller regn. Vanliga parasoll kan också vara justerbara och ha olika lutningsvinklar för att ge optimal skugga under olika tider på dagen.

Är det lätt att flytta på och ta med sig ett strandparasoll?

Ja, det är generellt sett ganska lätt att flytta på och ta med sig ett strandparasoll. Strandparasoll är oftast konstruerade för att vara lätta och bärbara. De flesta parasoll har en teleskopisk stång som kan fällas ihop för enklare transport. Dessutom brukar de komma med en väska eller bärväska för att underlätta transporten. Så det bör inte vara några problem att flytta på och ta med sig ett strandparasoll när du ska till stranden eller någon annan plats där du vill använda det.

Hur stort är ett strandparasoll vanligtvis?

Ett vanligt strandparasoll har vanligtvis en diameter på cirka 180-200 cm. Detta ger tillräckligt med skugga för att skydda mot solens strålar under en dag på stranden.