Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Solstol

Solstol trä

42 st produkter
Visar 24 av 42 produkter
12

Populära filtreringar

Solstolar av trä är ett populärt val för många som vill ha en bekväm och naturlig sittplats utomhus. Träsolstolar finns i olika utföranden och träslag, som exempelvis teak, ek eller akacia. Teak är en av de mest populära träslagen på grund av dess höga kvalitet och hållbarhet. Träsolstolar kräver vanligtvis lite underhåll, men det är viktigt att de behandlas med olja eller annan träskydd för att undvika att materialet bryts ner av väder och vind. En solstol av trä ger en klassisk och tidlös känsla till trädgården eller uteplatsen.

Vanliga frågor om Solstol trä

  • Vilka är fördelarna med solstol trä?

    Fördelarna med solstol i trä är att det är ett hållbart och stabilt material som tål utomhusmiljön väl. Träsolstolar har också en naturlig och vacker estetik som passar bra i trädgården eller på balkongen. Dessutom ger trä en behaglig känsla att sitta på och kan vara bekvämt under längre perioder av avkoppling.
  • Hur underhåller jag solstol trä?

    För att underhålla solstolens trä är det viktigt att regelbundet rengöra den med en mjuk trasa och mild tvållösning. Torka sedan av träet med en torr trasa. För att undvika att träet torkar ut eller spricker bör du också behandla det med olja eller träskyddsmedel minst en gång om året. Placera också solstolen på en skyddad plats när den inte används för att undvika skador från väder och vind.
  • Finns solstol i trä i olika färger?

    Ja, det finns solstolar i trä i olika färger. Några av de vanligaste färgerna på solstolar i trä inkluderar naturfärgad, vit, svart, brun och grå.