Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Utemöbler & trädgårdsmöbler

2935 st produkter
Visar 24 av 2935 produkter
1
...
123

Populära filtreringar

När solen skiner och temperaturen stiger är det dags att förbereda din utomhusmiljö med vårt fantastiska utbud av utemöbler på Chilli.se. Vi erbjuder allt du behöver för att njuta av sommarens skönhet i bekväma, slitstarka och stilfulla trädgårdsmöbler. Vårt sortiment inkluderar allt från solstolar, matgrupper och parasoll till hammockar och mycket mer, allt noggrant utvalt för att ge dig den ultimata utomhusupplevelsen. Dessutom strävar vi efter att erbjuda de mest prisvärda utemöblerna på marknaden så att alla kan njuta av en avkopplande och förtjusande sommar.

Vanliga frågor om utemöbler och trädgårdsmöbler hos Chilli

 • Vilka typer av utemöbler erbjuder Chilli?

  Chilli erbjuder en mängd olika utemöbler för att passa alla typer av utomhusmiljöer. Vi har trädgårdsmöbler i trä, konstrotting, plast och aluminium, samt bekväma solstolar för lata dagar, matbord och stolar för somriga utomhusmåltider, och parasoll som skyddar dig från solens starka strålar. För de med mindre utrymme eller en balkong erbjuder vi även balkonginredning och balkongmöbler.
 • Är Chillis utemöbler underhållsfria?

  Många av våra utemöbler är nästintill underhållsfria, vilket innebär att de kräver minimal ansträngning för att hålla dem i toppskick. Material som konstrotting och aluminium är särskilt lågunderhåll, vilket gör dem idealiska för dem som vill njuta av sina utomhusmöbler utan att behöva lägga mycket tid på underhåll.
 • Hur kan jag öka komforten och stilen på mina utemöbler?

  För att ytterligare öka komforten och stilen på dina utemöbler rekommenderar vi att du kompletterar dem med bekväma dynor. Detta ger inte bara extra hög komfort, utan också en möjlighet att sätta din personliga prägel på din utomhusmiljö.
 • Hur beställer jag utemöbler från Chilli.se?

  Att beställa utemöbler från Chilli.se är enkelt, smidigt och billigt. På vår hemsida väljer du de möbler som passar dig och din uteplats bäst, och lägg därefter din beställning online. Vi erbjuder snabba leveranser så att du kan börja njuta av dina nya utemöbler så snart som möjligt.