Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utemöbler & utemiljö

Utemöbler bambu

79 st produkter
Visar 24 av 79 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Utemöbler i bambu ger en naturlig och miljövänlig touch till trädgårdar och uteplatser. Bambu är ett hållbart material som växer snabbt och är lätt att odla. Möbler tillverkade av bambu är lätta, men ändå starka och tåliga för dagligt bruk och även utomhusbruk. De har en vacker och exotisk estetik som passar bra i olika utomhusmiljöer. För att förlänga livslängden är det rekommenderat att behandla bambumöblerna med träskyddsmedel. Dess naturliga motståndskraft mot väder och skadedjur gör dem till en utmärkt alternativ till utemöbler.

Vanliga frågor och svar om utemöbler i bambu

Hur påverkar vädret utemöbler i bambu?

Bambumöbler är relativt motståndskraftiga mot väderförhållanden, men långvarig exponering för fukt och direkt solljus kan påverka deras hållbarhet. Det är rekommenderat att använda möbelskydd eller förvara dem inomhus vid extremt dåligt väder.

Kan jag använda olja eller lack för att skydda mina bambumöbler?

Ja, du kan använda olja eller lack för att ge extra skydd åt dina bambumöbler. Detta hjälper till att försegla bambuns yta och skydda den mot fukt och smuts. Var noga med att välja produkter som är avsedda för bambu och utomhusbruk.

Är bambumöbler miljövänliga?

Ja, bambumöbler anses vara miljövänliga eftersom bambu är ett snabbväxande och förnybart material. Dess odling kräver inte användning av kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel, vilket gör det till ett mer hållbart val jämfört med vissa andra material.

Kan jag använda mina bambumöbler inomhus?

Absolut! Bambumöbler passar utmärkt för inomhusbruk också. De ger en naturlig och avslappnad känsla till hemmet och kan användas i olika rum som vardagsrum, sovrum eller matsal.