Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utemöbler & utemiljö

Utemöbler metall

1693 st produkter
Visar 24 av 1693 produkter
1
...
71

Populära filtreringar

Utemöbler i metall är ett hållbart och stilrent alternativ för möblemanget i trädgården eller på uteplatsen. Metallmöbler för utomhusbruk kan vara tillverkade av olika material som rostfritt stål, aluminium eller järn. Utemöbler i metall är kända för sin långa livslängd och motståndskraft mot väder och vind. De kräver minimalt med underhåll och är lätta att hålla efter och rengöra. Hos oss hittar du utemöbler i metall i olika stilar och färger för att passa olika utomhusmiljöer.

Vanliga frågor och svar om utemöbler i metall

Vilka fördelar har utemöbler metall jämfört med de i trä eller plast?

Utemöbler i metall erbjuder flera fördelar, såsom hög hållbarhet, motståndskraft mot väderförhållanden, och minimalt underhåll jämfört med trä- eller plastmöbler.

Kan jag använda dynor och kuddar i mina utemöbler metall för extra komfort?

Absolut! Dynor och kuddar kan läggas till metallmöbler för att förbättra komforten och ge möblerna en mer inbjudande känsla. Se till att använda dynor som är avsedda för utomhusbruk och tål fukt och väderpåverkan.

Är det möjligt att återvinna uttjänta metallmöbler?

Ja, metallmöbler kan återvinnas. Om du har uttjänta möbler kan du lämna dem till en återvinningsanläggning eller kontakta din lokala sophämtning för instruktioner om hur du återvinner dem på rätt sätt.