Skippa sidhuvud och gå vidare.

Cyber Week - upp till 60% rabatt!

Utemöbler & utemiljö

Utemöbler i plast

2155 st produkter
Visar 24 av 2155 produkter
1
...
90

Populära filtreringar

Hos oss på Chilli hittar du alltid billiga, snygga och behagliga utemöbler i plast. Utemöbler i plast är alltid ett säkert val och har länge varit populärt. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt utemöbler! Om du väljer vita utemöbler i plast kan du enkelt matcha med inredning andra färger. Vi erbjuder även fler klassiska färger, bland annat svart och grå. Väljer du istället utemöbler i färg kan du kombinera med inredning i jordfärger och naturmaterial för att skapa en mjuk stilfull kontrast. Skapa din uteplats utifrån din egen inredningsstil med hjälp av våra läckra utemöbler i plast.  

Utemöbler i plast – ett bra materialval

Möbler med materialvalet plast är perfekt för utomhusbruk. Materialet är väderbeständigt och lätt att hantera. Trots det minimala underhållet kan du enkelt rengöra plastmöbler med specifika rengöringsmedel för plast. Det är även lätt att fräscha upp plastmöbler med snygga dynor eller kuddar som kan kombineras med matchande parasoller eller paviljonger. Anledningen till att det är fördelaktigt med plastmöbler är på grund av flexibiliteten. De är lättviktiga, vilket innebär att de är lätta att flytta mellan de platserna som du väljer att ha dem på. 
 

Ta hand om dina utemöbler i plast

Det finns olika snabba och effektiva alternativ för dig som vill att rengöringen ska ske på bara några minuter. Att använda sig av ett plastmöbeltvätt-spray är en tacksam lösning för dig som inte vill spendera mycket tid på att rengöra dina möbler, utan vill få det gjort på några få minuter. Ett annat sätt som fungerar minst lika bra är att använda sig av en luddfri trasa med vatten för att enkelt kunna ta bort smuts eller fläckar på dina utemöbler i plast. På så vis behåller du även dina utemöbler i gott skick.