Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utemöbler & utemiljö

Rottingmöbler utomhus

32 st produkter
Visar 24 av 32 produkter
12

Populära filtreringar

Utomhusmöbler i rotting har blivit allt mer populära de senaste åren och det är lätt att förstå varför. Rotting ger en naturlig och avslappnad känsla till trädgården eller uteplatsen samtidigt som möblerna är lätta och bekväma att använda. Hos Chilli hittar du ett stort utbud av rottingmöbler för utomhusbruk, från klassiska loungemöbler till eleganta matgrupper. Här är det enkelt att skapa en trivsam och inbjudande utomhusmiljö att njuta av.

  • Vilket underhåll kräver rottingmöbler för utomhusbruk?

    Rottingmöbler är relativt lättskötta och kräver inte mycket underhåll. Det är viktigt att rengöra dem regelbundet med en mjuk borste och mild tvållösning för att undvika att smuts och damm sätter sig i materialet. Torka sedan av möblerna noggrant och låt dem torka i solen. För att förlänga livslängden på dina rottingmöbler bör du undvika att utsätta dem för hög värme eller direkt solljus under långa perioder.
  • Kan man använda rottingmöbler året om?

    Ja, det går att använda rottingmöbler utomhus året om, men det är viktigt att tänka på att de är känsliga för kyla och fukt. Om du bor på en plats med kalla vintrar eller hög luftfuktighet kan det vara en god idé att förvara möblerna inomhus eller under ett skyddstak när de inte används. För att undvika att möblerna blir blöta eller mögliga bör du också täcka dem med en möbelöverdrag vid regnigt eller fuktigt väder.
  • Hur väljer jag rätt storlek på mina rottingmöbler för utomhusbruk?

    När du väljer storlek på dina utomhusmöbler i rotting är det viktigt att tänka på hur du kommer använda dem och hur mycket utrymme du har att tillgå. Om du exempelvis planerar att använda en matgrupp ofta behöver du utrymme för både stolar och bord samt tillräckligt med plats för att kunna röra dig runt. Om du däremot söker efter loungemöbler för avkoppling behöver du inte lika mycket utrymme, men tänk på att ha tillräckligt med plats för att kunna sitta bekvämt.