Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utemöbler & utemiljö

Utemöbler aluminium

735 st produkter
Visar 24 av 735 produkter
1
...
31

Populära filtreringar

För dig som vill få mer av sommaren och njuta av de långa ljusa kvällarna är våra snygga aluminiummöbler och stålmöbler ett givet val. Vi erbjuder allt från små runda cafébord till stora fyrkantiga bord, hopfällbara stolar och bänkar. När hela familjen ska samlas för en trevlig middag eller det är festligheter på gång passar det utmärkt med utemöbler i stål. Vi erbjuder även kompletta matgrupper och caféset för dig som vill ha ett färdigt möbelset och hundratals andra aluminiummöbler. Inred din altan eller uteplats med prisvärda och snygga stålmöbler som får din uteplats att se inbjudande och dekorativ ut år efter år. 

Fördelar med aluminium- och stålmöbler

De senaste åren har stålmöbler blivit mycket populära. Det beror till stor del på att de är lätta att förvara och kräver ytterst lite underhåll samtidigt som de är stilrena och moderna. Utemöbler i aluminium och stål har lång hållbarhet, är rostfria och passar perfekt för dig som hellre byter ut detaljer i din inredning som sittdynor eller krukor, istället för att byta ut en hel utegrupp på din uteplats. Eftersom aluminiummöbler och stålmöbler inte kräver särskilt mycket underhållning räcker det med att rengöra dem några gånger om året för att de ska få tillbaka sin glans och bli som nya igen. Det kan göras enkelt med en trasa, vatten och tvål.

Fördelar med att välja utemöbler i stål eller aluminium från Chilli:

  • Prisvärt
  • Rostfritt
  • Vattentåligt 
  • Lättviktigt 
  • Underhållsfritt 
  • Tål hög belastning
     

Aluminiummöbler och stålmöbler för alla tillfällen

Aluminiummöbler för utomhusbruk är inte bara snygga, utan de är också användbara på många sätt. Det industriella möter det moderna och kan kombineras på många sätt med olika stilar. Ett tips är att använda olika inslag av trä i din inredning för att ge ett varmare intryck i kombination med dina aluminium- och stålmöbler. Du kan även matcha stolar med olika design eller färg som utgör en läcker kombination för att skapa en helhetskänsla på din uteplats eller trädgård. I Chilli’s breda sortiment av utemöbler i aluminium och stål finns olika utföranden och design som gör det enkelt för dig att hitta din egen stil och ge din uteplats mer personliga inslag.

Stålmöbler passar utmärkt för alla olika tillfällen. Oavsett om det är grillfest eller middag på gång i trädgården så är det smidigt och bekvämt att snabbt kunna flytta runt dina utemöbler efter behov!

Ge din uteplats lite kärlek genom att förslagsvis lägga ett tak över en del av din altan, hänga upp gardiner, placera flera mattor över varandra, använda rätt belysning när mörkret faller och använda dig av sittdynor i olika mönster och färger. Utforska din inredningsstil i vårt breda sortiment av stålmöbler och hitta mer inspiration till din uteplats.