Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 141 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Byråer är viktiga förvaringsmöbler i hemmet som löser de flesta förvaringsbehoven, oavsett om det handlar om kläder eller andra prylar. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av grå byråer i olika stilar och material. En grå byrå är inte bara en praktisk möbel, utan också en estetiskt tilltalande inredningsdetalj. En grå byrå passar i alla rum i hemmet, och kan fungera både som en sober avbrytning till ett annars färgglatt hem eller vara perfekt i den monokroma inredarens hem.

  • Var kan jag placera min grå byrå?

    Du kan placera en grå byrå i alla rum där du behöver smart förvaring, som sovrum, hall, vardagsrum och barnrum. I sovrummet kan byrån användas som klädbyrå eller nattduksbord, medan den i hallen ger extra avlastningsyta och möjlighet att förvara vantar och mössor. I vardagsrummet kan du placera byrån för att organisera tekniska prylar, böcker och skivsamlingar. I barnrummet ger en grå byrå smart förvaring för leksaker och andra föremål.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer en byrå i grått?

    När du väljer en grå byrå bör du tänka på dess storlek och utseende. Välj en byrå som passar rummets storlek och färgschema. Tänk också på vilken typ av förvaring du behöver och välj en byrå med lämplig storlek och antal lådor. Välj också ett hållbart material, såsom furu, björk eller ek.
  • Varför är en grå byrå en bra investering?

    En byrå grå är en bra investering eftersom den löser de flesta förvaringsbehoven och samtidigt fungerar som en estetiskt tilltalande inredningsdetalj. En byrå hjälper dig att organisera dina saker och hålla ordning och reda i hemmet. Dessutom kan du använda ytan ovanpå byrån till att dekorera med fotoramar, ljusstakar och andra vackra stilleben för att ge hemmet en extra ombonad känsla.