Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Byrå

Byrå i trä, björk och furu

323 st produkter
Visar 24 av 323 produkter
1
...
14

Populära filtreringar

En byrå i trä är en möbel som används för förvaring av kläder, linne och andra föremål. Det finns olika typer av byråer i trä, från enkla och moderna till mer klassiska och dekorativa varianter. Träbyråer kan vara tillverkade av olika träslag, såsom ek, björk eller furu. En del byråer har flera lådor medan andra har dörrar eller hyllor för förvaring. Oavsett stil och storlek är en byrå i trä en praktisk och stilren möbel som passar in i de flesta hem.

Vanliga frågor om Byrå trä

  • Vilka är fördelarna med byrå trä?

    Fördelarna med byråer av trä inkluderar dess hållbarhet, naturliga skönhet och mångsidighet i design. Träbyråer är också lätta att underhålla och kan repareras eller återställas vid behov. Dessutom är trä ett förnybart material vilket gör det till ett miljövänligt alternativ till andra material.
  • Vad kan jag använda en byrå i trä till?

    Du kan använda en byrå i trä till förvaring av kläder, sängkläder, handdukar, porslin, böcker eller andra föremål. Det är en praktisk möbel för att organisera ditt hem och hålla det snyggt och rent.
  • Hur underhåller jag en byrå i trä?

    För att underhålla en byrå i trä är det viktigt att undvika direkt solljus och att placera den på en torr plats, eftersom fukt kan skada träet. Du kan också använda en träolja eller vax för att skydda ytan och förhindra att träet torkar ut. Torka av ytan regelbundet med en mjuk trasa för att undvika damm och smuts.