Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 98 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

En svart byrå är inte bara en praktisk möbel för att hålla ordning på dina kläder och ägodelar, den är också en stilren och snygg inredningsdetalj. Svart är en neutral färg som passar perfekt med olika stilar och färger, vilket gör en svart byrå till ett mångsidigt val för sovrummet, hallen eller barnkammaren. Innan du väljer en ny svart byrå är det viktigt att bestämma vilken storlek, form och antal byrålådor som passar dina behov. Hos Chilli hittar du ett stort utbud av svarta byråer i olika material, former och storlekar för att matcha din personliga stil.

  • Vilket material passar bäst för en svart byrå?

    Trä är ett stilrent och praktiskt val för en svart byrå. Ekar, valnötter, tall och andra lövträd är mer slagtåliga och hållbara.
  • Vilken höjd på en svart byrå passar mitt hem?

    Höjden på byrån beror på rummets höjd och dina behov. En lång byrå passar perfekt i ett rum med högt till tak, medan en hög och smal byrå är ett bra val för mindre utrymmen.
  • Vilken storlek på byrålådor ska jag ha i min svarta byrå?

    Det beror på vad du ska förvara i din svarta byrå. Om du har många kläder och ägodelar, är en svart byrå med 6 eller 8 lådor en bra storlek. För mindre bostäder passar en byrå med 3 eller 4 lådor bättre.