Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Byrå

Ekbyrå

56 st produkter
Visar 24 av 56 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En byrå i ek är en möbel som är tillverkad av träslaget ek. Ek är känt för sin hållbarhet och dess karaktäristiska ådring. En byrå är vanligtvis en lågmöbel med flera lådor för förvaring av kläder eller andra föremål. En byrå i ek kan vara en vacker och praktisk möbel som passar bra i många olika rum och inredningsstilar. Eftersom ek är ett hårt träslag kan det ta tid att bearbeta och tillverka möblerna, vilket gör att en byrå i ek kan vara en investering för livet.

Vanliga frågor om Byrå ek

  • Vilken typ av inredningsstil passar bäst med byrå ek?

    En byrå i ek passar bra med en rad olika inredningsstilar. Eftersom träet har en naturlig och varm ton, fungerar det särskilt bra med skandinavisk, rustik, minimalistisk och modern inredning. Genom att kombinera byrån med andra möbler och dekorationer i liknande toner, kan man skapa en enhetlig och harmonisk inredning.
  • Hur vårdar jag en ekbyrå?

    För att vårda en ekbyrå rekommenderas att torka av den regelbundet med en fuktig trasa för att undvika att damm och smuts samlas upp på ytan. Undvik att placera byrån nära fönster eller andra platser med direkt solljus, eftersom UV-strålning kan bleka och skada träet. Använd gärna ett möbelvax eller träolja för att bevara träets naturliga glans och skydda det mot repor och fläckar. Det är också bra att undvika att placera tunga eller vassa föremål på byrån, eftersom detta kan skada ytan.
  • Hur tålig är byrå ek?

    Byråar gjorda av ek är vanligtvis mycket tåliga och hållbara. Eken är en hård träslag som är motståndskraftig mot repor och stötar. Om du tar hand om din byrå på rätt sätt, genom att undvika att placera tunga föremål på den och undvika att utsätta den för överdriven värme eller fukt, bör den hålla i många år.