Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Hylla

Hörnhylla

63 st produkter
Visar 24 av 63 produkter
1
...
3

Utnyttja dina hörn till praktiska och stiliga förvaringsutrymmen med Chillis utbud av hörnhyllor på Chilli! Utforska ett brett sortiment av hörnhyllor i olika stilar, material och storlekar som passar alla typer av hörn och inredningsstilar. Oavsett om du letar efter en plats att visa upp dina käraste ägodelar, förvara böcker eller optimera köksutrymmet, har vi en hörnhylla som passar just dina behov. Shoppa en ny hörnhylla från Chilli nu och känn att du har den sköna känslan av ett organiserat hem i sikte.

Är hörnhyllor svåra att montera?

De flesta hörnhyllor är enkla att montera med hjälp av medföljande monteringsanvisningar och fästen. Du kan behöva grundläggande verktyg som borr, skruvmejsel och vattenpass för att säkerställa en stabil och korrekt installation. Om du är osäker, kan du alltid kontakta Chillis kundtjänst för hjälp och rådgivning.

Kan jag använda en hörnhylla i badrummet?

Ja, du kan använda en hörnhylla i badrummet. Se bara till att du väljer en hörnhylla tillverkad av material som är lämpliga för fuktiga miljöer, såsom rostfritt stål, plast eller behandlat trä. Detta kommer att säkerställa att hyllan tål fukt och behåller sitt utseende över tid.

Hur mycket vikt kan en hörnhylla bära?

Den maximala viktbelastningen för en hörnhylla varierar beroende på dess material, konstruktion och hur den är monterad. Det är viktigt att kontrollera produktens specifikationer och följa rekommendationerna för viktbelastning. Överbelastning av hyllan kan leda till skador på både hyllan och väggen den är fäst vid.