Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hylla

Hylla utomhus

34 st produkter
Visar 24 av 34 produkter
12

Inred din balkong, altan eller trädgård med utomhushyllor från Chilli. När våren och sommaren är runt hörnet är det dags att bosätta sig på sin uteplats. De flesta aktiviteterna utförs utomhus och istället för att du ska behöva springa in och ut med grejer hela tiden, kan du använda dig av våra utomhushyllor och spara både tid och förvaring. Spana in Chillis breda sortiment av hyllor för utomhusbruk vilka kan göra en stor skillnad för din njutning i sommar. Alltid 365 dagars öppet köp och smidig leverans. Beställ din utomhushylla Online redan idag! 

Inredningstips för din utomhushylla

Hos oss hittar du allt du behöver till din uteplats, oavsett om det är en liten eller stor. Kanske har du möjlighet att flytta ut hela köket utomhus, istället för inomhus under sommarhalvåret. Det skapar sommarkänslor och för samman familj och vänner på ett naturligt sätt.

Utnyttja din hylla för utomhusbruk för att organisera olika matvaror som klarar att stå utomhus. Dessa kan du med fördel placera i snygga glasburkar i olika storlekar. För att fylla ut hyllan kan du välja att ställa färska kryddor i trendiga krukor för att skapa en mysig och lantlig känsla. Här på Chilli hittar du snygga och prisvärda krukor för din uteplats.

Vi erbjuder hyllor för utomhusbruk i romantisk stil. Placera gärna i ett hörn för att skapa en mysig och hemtrevlig känsla på din uteplats. Kombinera hyllan med varma färger för att bibehålla den ombonade känslan som eftersträvas när det är dags för kvällshäng i soffan på din uteplats.

Om du vill skapa en känsla som ger sköna designvibbar kan du välja att placera dina utomhushyllor på bredden istället för på höjden, för att få ett utökat användningsområde för din förvaring. Det gör din uteplats både trendig och intressant.

Ett tips är att dekorera hyllorna med föremål som bidrar till att din uteplats får ett större perspektiv. Var inte rädd för att använda speglar, stora växter och prydnadssaker för att din utomhushylla ska hålla samma nivå som inomhus och också ge ett ordnat och organiserat intryck. Använd med fördel dina hyllor på balkongen, som utomhusförvaring eller som växthyllor.

För dig som inte nödvändigtvis vill att dina saker ska vara synliga utåt erbjuder vi utomhushyllor med dold förvaring. Då har du sakerna nära till hands på uteplatsen och slipper springa in och hämta grejer hela tiden.

Gör din uteplats hemtrevlig med utomhushyllor från Chilli och njut av sommaren varje stund.