Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Hylla

Steghylla & trapphylla

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Populära filtreringar

En steghylla är en förvaringsmöbel som är både praktisk och snygg. Hos oss på Chilli hittar du ett brett utbud av trapphyllor som passar alla inredningsstilar. Våra steghyllor är tillverkade av högkvalitativa material och finns i olika storlekar och utföranden för att du ska kunna hitta den perfekta hyllan för dina behov. Använd den som bokhylla, förvaringsplats för prydnadssaker eller varför inte som en blomsterstege. En steghylla är en smart lösning för att utnyttja utrymmet i ditt hem på ett snyggt och överskådligt sätt och de passar lika bra i barnrummet, som vardagsrummet, köket eller på den inglasade balkongen. Utforska vårt utbud av steghyllor och trapphyllor nu!

Vad är en steghylla?

En steghylla är en förvaringsmöbel som består av flera hyllplan som är monterade på en stegformad ställning, därav namnet. Ställningen gör att hyllplanen är placerade på olika höjder vilket skapar en trappformad förvaringslösning. Storleken och antalet hyllplan kan variera beroende på modell och behov, och steghyllor finns i olika material och färger för att passa alla typer av inredningar.

Var kan jag placera min trapphylla?

En trapphylla kan placeras nästan var som helst där det finns en vägg du kan montera den mot. En steghylla passar lika bra i vardagsrummet, sovrummet, hallen, barnrummet eller till och med på kontoret.

Är det modernt med steghyllor?

Ja, absolut! Steghyllor har blivit alltmer populära inom inredning de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. De är praktiska och ger dig en smart förvaringslösning samtidigt som de kan vara en riktig ögonfröjd i ditt hem. Steghyllor finns i olika utföranden och material, så det är lätt att hitta en steghylla som passar din personliga stil och inredning. Oavsett om du vill skapa en modern och minimalistisk look eller en mer rustik och lantlig stil så finns det en steghylla för dig.