Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hylla

Vägghylla

959 st produkter
Visar 24 av 959 produkter
1
...
40

Populära filtreringar

Hos Chilli hittar du ett brett utbud av vägghyllor i en mängd olika stilar och material. Vägghyllor är ett utmärkt sätt att maximera utrymmet i ditt hem och samtidigt skapa en unik och personlig atmosfär. Oavsett om du söker efter en modern, minimalistisk hylla eller en klassisk, rustik väggmonterad hylla, har vi något för alla smaker. Utforska vårt sortiment av vägghyllor, hörnhyllor och flytande hyllor för att hitta den perfekta lösningen för dina förvarings- och inredningsbehov.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka material finns vägghyllor i?

    Vägghyllor finns i en mängd olika material, inklusive trä, metall, glas och plast. Trähyllor är populära på grund av deras hållbarhet och tidlösa utseende, medan metallhyllor erbjuder en mer modern och industriell stil. Glas- och plasthyllor ger en lätt och luftig känsla som passar bra i mindre utrymmen eller för att visa upp snygga inredningsdetaljer.
  • Hur monterar jag en vägghylla?

    Att montera en vägghylla är vanligtvis en enkel process som kräver några grundläggande verktyg och material. Först behöver du bestämma var på väggen hyllan ska sitta och märka ut detta med en penna. Använd en vattenpass för att säkerställa att hyllan är rak. För att fästa hyllan på väggen behöver du skruvar och eventuellt väggpluggar, beroende på vilken typ av vägg du har. Följ tillverkarens anvisningar för att fästa hyllan på rätt sätt och säkerställa att den är stabil och säker.
  • Vad kan jag förvara på en vägghylla?

    Vägghyllor är mycket mångsidiga och kan användas för att förvara och visa upp en mängd olika föremål. Vanliga användningsområden inkluderar böcker, foton, konstverk, prydnadsföremål, växter och köksartiklar. Du kan också använda vägghyllor i badrummet för att förvara handdukar, badprodukter och andra nödvändigheter. Kom ihåg att överväga hyllans viktgräns och säkerställa att den inte är överbelastad för att undvika skador eller olyckor.