Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hylla

Hyllplan & hyllkonsol

53 st produkter
Visar 24 av 53 produkter
1
...
3

Inredningsdetaljer som hyllplan och hyllkonsol kan göra en stor skillnad i ditt hem. Inte bara är de praktiska förvaringslösningar, de kan också ge ett dekorativt och personligt tillägg till din inredning. På Chilli.se hittar du ett brett sortiment av hyllplan och hyllkonsoler, i olika storlekar, färger och material, så att du enkelt kan hitta den som passar din personliga stil och ditt hem.

Vad är en hyllkonsol?

En hyllkonsol är en hållare eller stativ som fästs i väggen och som hyllan sedan placeras på. Hyllkonsoler finns i olika storlekar och material.

Vilken vikt klarar hyllplan och hyllkonsoler från Chilli?

Viktkapaciteten beror på vilken produkt du väljer och hur du har möjlighet att fästa hyllplanet och hyllkonsolen i väggen. På produktbeskrivningssidan hittar du information om den specifika produkten. Generellt kan våra hyllplan och hyllkonsoler bära vikter från 5 kg upp till 25 kg.

Vilken typ av hyllplan passar till hyllkonsoler?

Det finns en mängd olika hyllplan som passar till hyllkonsoler, inklusive trä, glas och metallhyllplan. Tänk på att välja ett hyllplan som matchar både din hyllkonsol och din inredningsstil.

Kan jag använda hyllplan med hyllkonsoler som bokhylla?

Absolut! Hyllplan och hyllkonsoler är utmärkta förvaringslösningar för böcker, och ger dig möjlighet att visa upp dina favoriter på ett snyggt och praktiskt sätt.