Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Klädhängare

Galgar

21 st produkter
Visar 21 av 21 produkter

Galgar behöver vi i alla hem, de är något som vi använder varje dag. De organiserar våra kläder och håller dem skrynkelfria. En galge behöver därför vara stabil för att kunna hålla upp alla möjliga olika plagg. Välkommen att utforska Chillis breda utbud!

Vanliga frågor och svar

 • Hur bred är en galge?

  Galgar kommer i olika storlekar beroende på vilket plagg som ska hängas. När du väljer galge ska du välja utifrån måttet på ditt klädesplagg. Därför kan det skilja sig vilken galge du ska köpa beroende på om det är en kappa eller en blus som hängas upp. Generellt så brukar måtten ligga på 38-43 cm för dam och 43-46 cm för herr.
 • Hur vet jag vilken galge jag ska välja?

  I och med att galgar utgår från det plagg som den ska bära kan du komma att behöva köpa olika galgar i olika storlekar och material. För klädesplagg som är större behöver du robusta galgar så kläderna inte glider av. För mindre klädesplagg, såsom tunna blusar, behöver du mer specialanpassade galgar. Har du problemet att dina kläder glider av galgarna kan det vara så att galgen är för liten för plagget. Kika på våra non-slip galgar eller sammetsgalgar, dessa förhindrar kläderna från att glida av.
 • Hur många klädgalgar behöver man?

  Det enkla svaret är: så många plagg som du vill hänga upp, så många galgar behöver du. Det är alltid bra att ha extra galgar i hallen för gästerna som kommer över, så de kan hänga av sig sina ytterplagg.
 • Var kan jag köpa galgar billigt?

  Hos Chilli hittar du galgar som passar alla. Vi har tunna galgar, galgar i sammet, byxhängare samt barngalgar. Vi erbjuder noggrant utvalda produkter till bra priser. Hos Chilli finns det något för alla!