Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Klädhängare

Herrbetjänt

12 st produkter
Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Herrbetjänt billigt Online hos Chilli

  • Hur väljer jag rätt upphängning till kläderna?

    Om du tänker hänga upp flera ytterplagg är det bra att välja en tamburmajor, medan en herrbetjänt är praktisk för att hänga upp de kläder du ska ha på dig dagen efter. Vill du ha en inredningsdetalj som både är praktisk och snygg så rekommenderar vi en provdocka. Om du vill ha möjlighet att hänga upp och vädra dina kläder eller få mer överblick över dina plagg än du får i en garderob är en klädställning bra att ha.
  • Var ställer jag en herrbetjänt eller tamburmajor?

    En herrbetjänt är praktisk att ha nära sängen eller i badrummet, där du tar på dig dina kläder för dagen. Ställ den mot en vägg eller i ett hörn. En tamburmajor passar bra precis innanför ytterdörren. Tänk på att inte hänga kläder i direkt solljus, då de kan blekas.
  • Varför heter det herrbetjänt?

    Förr i tiden förekom det att en man hade en herrbetjänt, som höll fram kläderna åt sin herre på morgonen. Någon uppfann sedan en klädställning där det går att hänga sin skjorta på ett axelformat parti, byxorna över en tvärslå och manschettknappar, klocka och annat på en liten hylla. Den möbeln fick då benämningen ’herrbetjänt’.