Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Klädhängare

Tamburmajor

12 st produkter
Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Tamburmajor billigt Online hos Chilli

  • Vad är en tamburmajor?

    En tamburmajor är en mycket gammaldags benämning på en väldigt smart klädförvaring. Ursprungligen kommer termen från det militära och syftar på en person som anför en marscherande musikkår. En tamburmajor är en väldigt användbar klädhängare som är avsedd främst för entréer och hallar, som även ibland kallas för klädbetjänt. Översta delen används för mössor och sjalar och halsdukar. Därefter kommer krokar för ytterplagg och nederst finns också möjlighet att lämna paraplyer.
  • Vilka slags tamburmajorer finns det?

    Det finns tamburmajorer med fler eller färre krokar och upphängningsmöjligheter. För det enkla hemmabruket behöver man kanske inte ha den allra största klädställningen, försåvitt man inte är en riktigt stor familj. Å andra sidan kan den som ofta har vänner och släktingar på besök ha god nytta av denna mångsidiga klädförvaring. En tamburmajor tillverkas antingen i metall eller trä. Vilket du väljer beror förstås på din personliga smak. En tamburmajor ska passa in i ditt hem och bidra med elegans och stil.
  • Kan man använda mer än en klädhängare?

    Förutom i hallen kan en tamburmajor med fördel användas i sovrummet. Det finns ofta dåligt med möbler i ett sovrum och kläder har därför en tendens att hamna på golvet. En gammal herrbetjänt tar hand om det problemet.