categoryTopBlock
Klädhängare

Klädställning

62st produkter
Det är vanligt förekommande med brist på utrymme när det kommer till förvaring av kläder. Med hjälp av klädställningar löser du enkelt det problemet. Det kan placeras där du känner att de passar och behövs. Utforska vårt sortiment av klädställningar billigt online.

Hur inreder jag med en klädställning?

Var du placerar din klädställning beror lite på vilka plagg du tänkt hänga på den. Är det för ytterkläder lämpar det sig att placera den i hallen. Men den fungerar lika bra i din walk in closet som avhängning för de plagg som inte får plats i garderoben. En snygg klädställning fungerar bra som en inredningsdetalj där du kan hänga de kläder du vill visa upp.

Vad ska jag tänka på vid val av klädställning?

Först och främst behöver du ha definierat vilka och hur mycket kläder som du behöver ha plats för. Du behöver också ha funderat på var du ska placera din klädställning. Hos oss på Chilli hittar du både stor och liten klädställning som passar för alla utrymmen. Vi erbjuder även smala klädställningar som lämpar sig för de mindre hemmen.

Vilka kläder kan jag hänga på ett klädställ?

Hos Chilli hittar du klädstänger i flera olika modeller. Vi erbjuder klädställningar med krokar samt stänger för galgar. Därför lämpar sig våra klädställningar för ytterplagg, vardagskläder, kostymer och byxor. Med andra ord har de många olika användningsområden. Vi erbjuder även modeller med skor- och hatthyllor.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar