Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Klädhängare

Krokar

106 st produkter
Visar 24 av 106 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Krokar är inte enbart praktiska, de är även roliga och snygga. Rätt krok till rätt hem är det som kan sätta stilen i hallen, köket eller badrummet. Med hjälp av krokar får du bra med förvaring samtidigt som dem hjälper till att organisera ditt hem. Hos Chilli hittar du krokar som passar alla hem.

  • Vad ska jag tänka på vid val av krok?

    Det är bra att ha en idé om var kroken ska placeras samt vad den ska användas till. Om det är en väggkrok du tänkt köpa är det bra att kontrollera vilken typ av skruv du behöver. Fördelen med en krok är att den inte tar upp begränsad plats av yta, du kan helt enkelt hänga upp vad du vill.
  • Var är det bäst att placera krokar?

    En given placering för krokar är hallen där vi enkelt vill hänga av oss ytterkläder, väskor eller husdjurstillbehör. Det är heller aldrig fel att placera sina krokar i badrummet eller köket för att göra din inredning mer lättillgänglig och praktisk.
  • Vilka krokar kan jag köpa hos Chilli?

    Hos Chilli kan du hitta krokar i många olika utförande. Vi erbjuder bland annat väggkrok, kroklister, handdukskrokar för flera handdukar och klädhängare för hela familjen. Välj mellan olika material såsom metall, trä, färglatt eller trendig industriell stil.