categoryTopBlock
Alla Inredning

Kampanj på hängare & klädhängare

Upp till-45%
201st hängare & klädhängare på kampanj
Kampanj

En klädhängare behöver inte bara vara praktisk - den kan lika gärna vara en viktig detalj av inredningen. Klädhängaren är ju bland det första dina gäster ser, därför bör den ge ett positivt första intryck. Chilli erbjuder en mängd olika klädhängare, från klassiska krokar till spännande och annorlunda moderna hängare. Gör din hall en tjänst och titta igenom vårt utbud redan idag!

Inred med fina hängare

I vårt utbud av klädhängare kan du hitta sådana i olika färger, material, stilar och former. Vi har hängare i modeller som klädhäst, kroklist och tamburmajor. Välj mellan modeller i olika stilar som modern, klassisk eller lekfull. Ett trevligt alternativ till den annars klassiska tamburmajoren är våra klädhängare som är utformade som ett träd. Här möter klassisk design, moderna inslag och gör succé. 

Att inreda sin hall är inte alltid så lätt. Vi vill göra det enkelt för dig att få till en snygg hall och har därför klädhängare för dig med både stor och liten hall. Välj om du vill ha en klädstång till ytterkläderna eller om du vill ha en hängare på väggen eller en kroklist, som ger dig mer golvyta. 

Det blir allt mer vanligt att inreda sitt sovrum med klädställningar, där man hänger sina finaste plagg för exponering. Detta är ett trevligt sätt att sätta en personlig prägel på sin inredning. Och bonus är ju även att textilierna fungerar som ljuddämpare. Det finns alltså både praktiska och estetiska fördelar med en klädhängare.

Beställer du din hängare från Chilli vill vi erbjuda dig fri frakt och 365 dagars öppet köp. Det ska vara kul att inreda, och vi gör det smidigt för dig att klicka hem och testa det som faller dig i smaken. 

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj