Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Japandi inredning

Japandi inredning är verkligen en spännande inredningsstil. Med en mix av skandinavisk och japansk inredningsstil får du fram japandi. Häng med oss när vi ger tips på hur du får till stilen hemma hos dig.
02/06/2024
Dela artikel

Japandi - Fusion av japansk & skandinavisk inredningsstil

Japandi-stilen är en spännande fusion mellan japansk och skandinavisk inredning som skapar en harmonisk och lugn atmosfär i ditt hem. Den kombinerar den minimalistiska och naturliga estetiken från Skandinavien med den lugnande enkelheten och elegansen från japansk design.

beBasic Skänk vit 60x30x70 cm massiv furu och naturlig rotting - White - Sideboard & skänk

beBasic Skänk vit 60x30x70 cm massiv furu och naturlig rotting

White
Pris2 399 kr
Fåtölj Oudzuid - Svart - Fåtölj utan armstöd

Fåtölj Oudzuid

Svart
Kampanj
Rabatterat Pris1 799 krOriginal Pris3 049 kr
-41%

Japansk inredning

Japansk inredning kännetecknas av rena linjer, naturliga material och enkelhet. Harmoni och balans är centrala element, och naturen integreras ofta i inredningen genom användning av trä, sten och växter. Mindfulness och sparsamhet präglar också denna stil.

Skandinavisk japandi

Skandinavisk design är känd för sin funktionalitet, ljusstyrka och minimalistiska estetik. Genom att kombinera den med japansk inredning skapas en stil som är varm och inbjudande samtidigt som den behåller den enkla och lugna känslan.

Ljusa soffbord i trä passar in i japandi stilen!

Japandi inredning

När du ska få till inredningsstilen japandi i ditt hem är det viktigt att hålla sig till en neutral färgpalett med inslag av naturfärger som vitt, grått, beige och trätoner. Möbler och dekorativa föremål bör vara enkla och funktionella, med rena linjer och naturliga material som trä och bambu.

Japanska möbler

Japanska möbler kännetecknas av sin enkelhet och elegans. Traditionella japanska möbler är låga till marken och ofta handgjorda av trä. De är designade för att främja avslappning och komfort samtidigt som de skapar en harmonisk atmosfär i rummet.

Asiatisk inredning

Asiatisk inredning omfattar en bred variation av stilar och influenser från olika kulturer i Asien. Japansk inredning fokuserar på enkelhet och harmoni medan kinesisk inredning kan vara mer färgstark och dekorativ. Att blanda asiatiska element i din inredning kan skapa en unik och intressant atmosfär.

Snygga rottinglampor!

Japansk inredningsstil

Den japanska inredningsstilen är känd för sin enkelhet, elegans och harmoni. Rena linjer, naturliga material och sparsamhet är centrala element. Att skapa en lugn och avslappnad atmosfär är viktigt i japansk inredning, och naturen integreras ofta i form av växter och stenar.

Sammanfattning japandi

Japandi-stilen är en harmonisk fusion av japansk och skandinavisk inredning som skapar en lugn och avslappnad atmosfär i ditt hem. Genom att kombinera rena linjer, naturliga material och enkelhet skapas en stil som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Med rätt val av möbler, färger och dekorativa föremål kan du skapa en Japandi-inredning som är unik och personlig.

Läs också!