Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Avlastningsbord & sidobord

Brickbord & småbord

734 st produkter
Visar 24 av 734 produkter
1
...
31

Brickbord & småbord billigt online hos Chilli

  • Var ska jag placera mina småbord?

    Småbord är väldigt praktiska och en av de stora fördelarna med dem är att de passar nästan överallt. Brickbord används mest i sällskapsutrymmen. De får plats lite var som helst och du använder dem för belysning och för att lägga saker på. Småbord fungerar för tekoppen, för fjärrkontrollen, för boken och för någon snygg prydnadssak. De är också praktiska i sovrummet när du vill ha ett glas med dryck eller kvällslektyr. Barnen kan ha mysbelysning eller någon kär leksak på ett småbord.
  • Vilka material tillverkas snygga brickbord i?

    Du kan handla brickbord i många olika material. Det finns också brickbord och småbord där flera olika material kombineras i spännande blandningar. Guldfärgad metall och mörktonat glas är en klassiskt vacker kombination, exempelvis. Önskar du en mer lantlig stil? Då väljer du kanske ett småbord i trä. Neutralt och lättplacerat i vitt eller helt omålat men designat av naturen själv. Olika träslag ger helt olika budskap genom sin lyster.
  • Hur sköter jag om ett brickbord eller ett småbord?

    Skötseln beror förstås på materialet. Genomgående rekommenderar man möbeltassar under benen. Glasspray för glasskivor och mild allrengöring på mjuk trasa för målat trä, medan naturträ bör oljas in då och då.