Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Avlastningsbord & sidobord

Satsbord

208 st produkter
Visar 24 av 208 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

Snyggt med satsbord som soffbord

Satsbord är ett fantastiskt snyggt och praktiskt bord med genomtänkt design som gör det aktuellt för många olika användningsområden. Vi har samlat ett brett och varierat utbud så att du kan hitta ett satsbord som passar just dig och ditt hem. Välj mellan satsbord i olika storlekar, modeller, material och färger. Våra filterfunktioner gör det lättare att hitta ett satsbord som passar just din smak och stil. Välkommen att utforska vårt sortiment av billiga satsbord och hitta det som passar dig bäst!

Låt kreativiteten flöda med våra satsbord

Ett satsbord passar lika bra som soffbord, som det är ett snyggt sidobord till fåtöljen. Hos oss hittar du allt både stora och små satsbord. Välj mellan satsbord i 2 delar eller satsbord i 3 delar. Tack vare sin genomtänkta design med flexibla bordsdelar i olika höjder tillåter ett satsbord ständigt förnyelse i ditt vardagsrum. Låt fantasin och kreativiteten flöda fritt, efter behov eller smak och tycke. Satsbordet kan användas tillsammans eller delas upp och användas var för sig. Kanske vill du använda det ena satsbordet som soffbord, och det andra som sidobord av något slag? Med ett satsbord kan du inreda precis som du vill, och dessutom förändra och förnya när du vill - dagligen om så önskas!

 

Satsbord för alla smaker och behov

Kanske vill du inreda stilrent och elegant med ett satsbord i svart eller vit högblank? Lantligt med ett satsbord i ek? Eller lyxigt och elegant med ett satsbord i vit marmor? Vi erbjuder satsbord som passar de flesta hem och inredningsstil. Välj mellan olika material och färger. Här hittar du allt ifrån natursköna satsbord i trämaterial, till stilrena satsbord med bordsskiva av glas, marmor eller betong, och underrede i metall, trä eller stål. Inred öppet och luftigt med ett runt satsbord, eller få gott om bordsyta med ett rektangulärt satsbord. Att välja form är naturligtvis en fråga om smak och stil, men glöm inte bort att ta ställning till vilken form som passar bäst till rummet där satsbordet ska stå. Ovala och runda satsbord ger ett mjukt uttryck, medan rektangulära och fyrkantiga satsbord har ett stilrent och raka formspråk.