Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Avlastningsbord & sidobord

Piedestal & blompiedestal

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

En piedestal är en plattform som används för att placera en staty eller annan konstföremål på. Den är oftast tillverkad av sten, trä eller metall och kan vara enkelt eller påkostat dekorerad. En blompiedestal är en variant av piedestalen som är speciellt utformad för att bära blommor eller växter. Den kan vara av olika storlekar och former och används oftast för att skapa en dekorativ display av blommor inomhus eller utomhus. Blompiedestaler är vanligt förekommande i trädgårdar, parker och offentliga platser där blommor och grönska används för att skapa en trevlig atmosfär.

Vanliga frågor om Piedestal & blompiedestal

  • Vad kan man ha på en piedestal?

    En piedestal kan användas för att visa upp olika föremål eller konstverk. Här är några exempel på vad man kan ha på en piedestal:
  • Kan jag bara ha blommor på en blompiedestal?

    Nej, du kan använda en blompiedestal för att visa upp olika typer av dekorativa föremål. Förutom blommor kan du också placera växter, skulpturer, ljus eller andra dekorativa objekt på en blompiedestal. Det är en mångsidig inredningsdetalj som kan användas för att skapa en intressant och visuellt tilltalande miljö i ditt hem eller trädgård.