Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Avlastningsbord & sidobord

Konsolbord & hallbord

434 st produkter
Visar 24 av 434 produkter
1
...
19

Konsolbord och hallbord är möbler som ofta används för att ge en praktisk och stilfull touch till entrén eller hallen. Dessa bord är vanligtvis smala och placeras mot en vägg för att maximera utrymmet. De kan användas för att visa upp dekorativa föremål som vaser, ljusstakar eller familjefoton. Konsolbord och hallbord finns i olika stilar och material, inklusive trä, metall och glas. De kan också ha extra förvaringsutrymme som lådor eller hyllor för att organisera nycklar, post eller andra små föremål. Med sitt funktionella och estetiska värde är konsolbord och hallbord perfekta för att skapa en välkomnande atmosfär i hemmet.

Vanliga frågor om Konsolbord & hallbord

Vad är ett konsollbord?

Ett konsollbord är en typ av möbel som vanligtvis används för att placera föremål på, som dekorationer eller praktiska föremål. Det är oftast smalt och avlångt till formen och placeras vanligtvis mot en vägg. Konsollbordet kan ha en eller flera hyllor eller lådor för förvaring, men det kan också vara helt öppet. Konsollbordet kan användas i olika rum i hemmet, som till exempel i hallen för att visa upp blommor eller nycklar, eller i vardagsrummet för att placera en lampa eller andra dekorativa föremål.

Kan jag ha ett konsollbord eller hallbord i andra rum än hallen?

Absolut! Ett konsollbord eller hallbord kan användas i andra rum än hallen. Dessa möbler är mångsidiga och kan fungera bra i andra delar av ditt hem. Du kan placera ett konsollbord i vardagsrummet, sovrummet eller till och med i köket för att skapa extra förvaringsutrymme eller som en dekorativ accent. Det är upp till dig och din personliga stil hur du vill använda dessa möbler i ditt hem.