Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Säng

Dubbelsäng för härliga sovrum

545 st produkter
Visar 24 av 545 produkter
1
...
23

Sängen är den viktigaste möbeln i sovrummet, den som spelar huvudrollen i rummet och bestämmer hur skönt du ska sova - för oss känns det då givet att gå dubbelt upp med en dubbelsäng. Hos oss hittar du dubbelsängar i alla storlekar, för alla inredningsstilar och plånböcker. När du ska köpa säng finns det många frågor att beakta; Vilken storlek behöver jag? Hur hård ska den vara, och vilken typ av säng passar mig? I Chillis sortiment hittar du såväl trendiga som billiga dubbelsängar med en fasthet som passar de allra flesta.

Lyxig komfort & kunglig storlek

Våra sängar erbjuder olika fasthet för att du ska kunna hitta en som passar just dig. För extra lyxig komfort rekommenderar vi dig att välja en dubbelsäng i utförande av en kontinentalsäng - en drömkombination som garanterar en fantastisk nattsömn. Detta valet är framförallt bra om ni är två som delar samma säng, men behöver olika fasthet. En kontinentalsäng byggs upp med olika bottnar vilket möjliggör anpassade madrasser för bästa möjliga sömn. För att kunna välja fritt efter behov och begär kan du välja mellan dubbelsängar i storlekar från 140 cm upp till 210 cm i färgerna svart, mörkgrå, ljusgrå, beige, brun, blå, grön och vit. 
 
Det blir alltmer populärt att investera i en så kallad familjesäng, en stor dubbelsäng med plats för samtliga familjemedlemmar - stora som små. Med många i huset kan det även vara skönt med extra förvaring vilket många av våra sängar erbjuder. Lyft upp sängen, likt en bäddsoffa, för att frigöra mängder av utrymme undertill. Perfekt för att förvar sängkläder och dylikt. 
 

Inred med en säng

För att verkligen låta sängen tala för din personliga inredningsstil har vi mängder olika tillbehör för din säng. Välj fritt mellan olika sängben och sänggavlar för att skapa ditt drömsovrum. Det sistnämnda är något vi verkligen tycker sätter kronan på verket, en vacker sänggavel har förmågan att lyfta ett helt rum och lyckligtvis har vi många olika varianter att välja på i sortimentet. Vilka ben du ska välja beror främst på vilka grundläggande behov du vill täcka. Eftersträvar du en hög och massiv säng eller föredrar du en markbunden mer kompakt variant? Föredrar du diskreta material och färger, eller brinner du för lyxiga element som mässing och snidade detaljer? Återigen gör vi allt för att du ska få dina drömmar säng vilket betyder att du hittar allt detta och lite till i sortimentet. Sängkläder är ett annat alternativ för att fullända din nya dubbelsäng. Givetvis är det något vi på Chilli har ett stort utbud av. I sortimentet hittar du såväl örngott som påslakan, täcken och kuddar, lakan och underlakan som överkast till din dubbelsäng.