Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Säng

Himmelsäng

36 st produkter
Visar 24 av 36 produkter
12

Vill du ge ditt sovrum en mer lyxig men lugn atmosfär? Då har du kommit till rätt ställe. Med hjälp av en himmelsäng ger du sovrummet ett intryck av lyx, men har även skapat dig ett ombonat sovrum. Hos Chilli hittar du många olika utföranden av himmelsängar billigt online. 

Vanliga frågor och svar

  • Vilken himmelsäng ska jag välja?

    Vilken himmelsäng du väljer gör du efter vilken du tycker är finast. Är det så att du letar efter en säng som ger ett stilrent och vackert intryck är det helt klart en klassisk himmelsäng du ska välja. Vill du ha en mer lantlig men ändå mysig känsla i ditt sovrum kan du kika på våra himmelsängar i trä. Välkommen att utforska vårt sortiment!
  • Följer sänghimmel med sängen?

    Tyvärr inte. När du köper en himmelsäng är det bara själva sängramen som ingår. Du hittar både matchande tillbehör och bäddmadrass hos oss på Chilli.
  • Vilka storlekar erbjuder Chilli på himmelsängar?

    Vi erbjuder ett utbud med både enkelsängar och dubbelsäng. Till de erbjuder vi även bäddmadrasser i rätt storlek. Du hittar även sängar i olika material där alla är stadiga och bastanta. Oavsett vilken typ av himmelsäng du väljer är vi säkra på att din nya säng kommer tillföra en mysig känsla till ditt sovrum.