Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Säng

Möbelset för sovrum

72 st produkter
Visar 24 av 72 produkter
1
...
3

Ett möbelset för sovrum är ett enkelt och smidigt sätt att ge ditt sovrum en harmonisk och sammanhängande stil. Vi på Chilli erbjuder möbelset som passar oavsett om du ska inreda ett stort eller litet sovrum, studentrum eller barnrum. Se till att ha matchande möbler med våra sovrumsset. Välkommen att spana in sortimentet och hitta möbelpaket till ditt sovrum online till ett bra pris.

  • Vad ingår i ett möbelset för sovrum från Chilli?

    I vårt sortiment finns det både stora och små möbelpaket för sovrummet. Vi erbjuder sovrumsset i olika material, färger och utföranden för att du ska hitta snygga matchande möbler som passar just din stil. Om du har ett stort sovrum kanske du vill ha ett möbelset som innehåller allt från sängram till byrå, sängbord och garderob. Ska du istället inreda ett litet sovrum kan du köpa ett sovrumsset med färre antal möbler. Ett tips är att du kan dela upp möbelpaketet och placera möblerna i olika rum för en enhetlig känsla i ditt hem.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer möbelset för sovrum?

    Att möblera sovrummet är inte alltid enkelt men med ett möbelset går det snabbt. Innan du köper nya fina möbler till ditt sovrum behöver du veta hur stort ditt sovrum är. Ofta vill du ha en garderob i ditt sovrum men kanske vill du även ha en byrå, ett skrivbord och en bokhylla. Fundera på hur mycket plats du har och hur mycket klädförvaring och annan tp av förvaring som du behöver innan du köper möbelset för ditt sovrum.
  • Kan jag inreda ett litet sovrum med ett möbelset?

    Det behöver inte vara svårt att inreda ett litet sovrum! Du kan absolut möblera ett litet sovrum med ett möbelpaket. Om du har ett litet sovrum innebär det inte att du måste köpa ett litet möbelset. Var kreativ och placera garderob i sovrummet, byrå i hallen och bokhyllan i vardagsrummet. Vi på Chilli erbjuder även mindre möbelset om du till exempel endast vill ha sängram och sängbord. Tänk på att klädförvaring och annan slags förvaring alltid behövs. I ett litet sovrum kan du tänka på att utnyttja väggarna och köpa möbelset med hyllor för smarta förvaringsmöjligheter.