Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Säng

Säng med förvaring

152 st produkter
Visar 24 av 152 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Praktiskt med sängar med förvaring 

Vi erbjuder sängar med förvaring, som passar alla sovrum. En byrå i sovrummet har sina fördelar. Du kan använda den för att förvara dina vanliga kläder och dina underkläder. De passar däremot inte lika bra för att förvara större saker, som exempelvis sängkläder, lakan och andra stora och bylsiga saker som man oftast försöker trycka ner i byrån ändå. En säng med förvaring är däremot som gjord för att förvara sängkläder och andra större saker. 

Flera sängar med förvaring att välja bland

Du bör alltid eftersträva att ha ett rent och fint sovrum. Detta både för inredningens skull men även eftersom det har en lugnande effekt, vilket är precis vad du behöver när du ska sova. För att kunna städa, organisera och ha det rent och prydligt i ditt sovrum behöver du lämpliga förvaringsmöbler. Dessa kommer i flera former, från garderober till hyllor, byråer och kistor. Nu har du ännu ett alternativ för att förvara dina saker i, nämligen i din säng med förvaring. Här kan du förvara större saker så som täcken och kuddar. Även kläder som inte används och som bara tar plats i garderoben fungerar bra att placera här i. Nu slipper din dunjacka ta all den där extraplatsen i garderoben. Vik bara ihop den fint och förvara den i sängförvaringen. Du får plats med mer än bara sängkläder här. Har du prylar som du sällan använder eller som bara används under vissa säsonger, så kan de med fördel ta plats i sängförvaringen. Du kan säkert komma på fler saker i ditt hem som du skulle vilja lägga någonstans där de inte längre syns. 

När du handlar hos oss kan du välja bland flera typer av sängar med förvaring. Vissa sängar kommer med sänggavel, något som kan vara bra om du vill ge dina väggar ett enkelt skydd. Du hittar sängar i flera färger här hos oss. Dessutom har vi sängar i ett flertal olika storlekar, från 120 till 180 cm. Alla har samma möjligheter till bra och smart förvaring. För dig som bor trångt och behöver kunna utnyttja alla vrår och kanter i ditt hem, så kan en säng med förvaring vara som sänd från ovan. Ett tips om du behöver organisera utrymmet är att utnyttja lådor. På så sätt kan även mindre saker få en egen plats och det blir genast lättare att hitta sakerna när de behövs. Man kan aldrig få för mycket förvaringsutrymme. Att dessutom få ditt förvaringsutrymme i en smart designad säng är en trevlig bonus. Du kan klicka på den säng med förvaring som du är intresserad av och läsa exakt vad som ingår. Kom ihåg att vi även har sängtillbehör som du kan beställa samtidigt. Bland tillbehören hittar du nackkudde, täcken, sängkläder och mycket mer här i vårt stora sortiment. Unna dig själv en bekväm säng samtidigt som du ser till att få mer plats för att förvara dina saker. Klicka hem en säng med förvaring redan idag och ersätt din gamla säng direkt.