Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Madrass

Luftmadrass & uppblåsbar madrass

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Uppblåsbar madrass & säng - Perfekt för gäster & aktiviteter

Planerar du att ge dig ut på vandring och camping? Oavsett vilke typ av aktivitet du ska utföra är det aldrig fel att införskaffa sig en luftmadrass och en uppblåsbar madrass. Även om det inte är camping som står på schemat är en luftmadrass perfekt att ha om du ska ha övernattningsgäster. Hos Chilli hittar du madrasser som passar alla tillfällen.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka olika typer av luftmadrass & uppblåsbar madrass erbjuder Chilli?

    Vi har ett brett sortiment av luftmadrasser i olika storlekar, färger och utföranden. Bläddra bland luftmadrasser i storleken av en enkelsäng eller dubbelsäng. Du hittar även uppblåsbara madrasser med inbyggd kudde som ger hög komfort.
  • Kan jag köpa självuppblåsbar madrass?

    Hos Chilli hittar du luftmadrasser som är självuppblåsbara. Madrassen fyller upp luft tills den är hård. Efteråt kommer den sjunka ihop något vilket är normalt när luftmadrassen är gjord av vinyl. Du kommer därför behöva fylla upp den med luft igen och fortsätta med denna processen tills madrassen har töjts ut tillräckligt.
  • Vad behöver jag tänka på när jag använder uppblåsbar madrass?

    Tänk på att inte pumpa för mycket luft på en och samma gång och håll den helt uppblåst vid användning. Tänk även på att undvika att ha vassa föremål i närheten av madrassen, du vill inte råka göra hål på den. Tänk också på att inte gå eller stå på den, samt rengör din luftmadrass med en mild tvål. Till sist ska du även undvika att förvara den i direkt solljus eller minusgrader. Genom att undvika detta ger du din luftmadrass och uppblåsbara madrass en lång livslängd.