categoryTopBlock
Madrass

Skummadrass

33st produkter
Kampanj

Skummadrass billigt online hos Chilli

Vilka storlekar på skummadrass finns det?

I Chillis sortiment hittar du skummadrasser i alla vanligast förekommande storlekar, plus ett antal till. Förutom madrasser i 90x200, 160x200, 180x200 erbjuder vi till exempel skummadrasser för barn som är 70x160 och 80x180. Även för dig som söker specialarna 120x200 och 140x200 har vi ett antal billiga skummadrasser att välja mellan. Var noga med att välja rätt storlek när du köper din nya skummadrass.

Går det att rengöra skummadrassen?

Vi rekommenderar att du läser igenom produktbeskrivningen och skötselråden för din madrass noga innan du bestämmer dig. Många av våra skummadrasser har avtagbara fodral som är enkla att tvätta i tvättmaskin. Om du däremot väljer en madrass som saknar avtagbart fodral är ett bra alternativ att köpa till ett tunt madrasskydd att lägga ovanpå. Skyddet tvättar du enkelt i tvättmaskinen, och på så sätt håller du sängen fräsch och behaglig.

Finns det skummadrasser i hållbara material?

Självklart. Hos oss på Chilli hittar du ett antal skummadrasser som helt eller delvis är gjorda i till exempel bambu. Var uppmärksam på madrasser som har ordet eco i produktnamnet för att hitta en produkt som är skapad med hållbarhetstänk. Om du har några funderingar kring detta hjälper vår kundtjänst gärna till med att besvara dina frågor.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj