Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Madrass

Skummadrass

58 st produkter
Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

Skummadrass & skumgummimadrass

Uppgradera din sömnkvalitet med en av våra förstklassiga skummadrasser! Våra madrasser, designade för att erbjuda oöverträffad komfort och stöd, är det ultimata valet för en djup och återhämtande sömn. Varje madrass är tillverkad med högkvalitativt skum som formar sig perfekt efter din kropp och ger precis det stöd du behöver där du behöver det mest.

Skummadrass billigt online hos Chilli

  • Vilka storlekar på skummadrass finns det?

    I Chillis sortiment hittar du skummadrasser i alla vanligast förekommande storlekar, plus ett antal till. Förutom madrasser i 90x200, 160x200, 180x200 erbjuder vi till exempel skummadrasser för barn som är 70x160 och 80x180. Även för dig som söker specialarna 120x200 och 140x200 har vi ett antal billiga skummadrasser att välja mellan. Var noga med att välja rätt storlek när du köper din nya skummadrass.
  • Går det att rengöra skummadrassen?

    Vi rekommenderar att du läser igenom produktbeskrivningen och skötselråden för din madrass noga innan du bestämmer dig. Många av våra skummadrasser har avtagbara fodral som är enkla att tvätta i tvättmaskin. Om du däremot väljer en madrass som saknar avtagbart fodral är ett bra alternativ att köpa till ett tunt madrasskydd att lägga ovanpå. Skyddet tvättar du enkelt i tvättmaskinen, och på så sätt håller du sängen fräsch och behaglig.
  • Finns det skummadrasser i hållbara material?

    Självklart. Hos oss på Chilli hittar du ett antal skummadrasser som helt eller delvis är gjorda i till exempel bambu. Var uppmärksam på madrasser som har ordet eco i produktnamnet för att hitta en produkt som är skapad med hållbarhetstänk. Om du har några funderingar kring detta hjälper vår kundtjänst gärna till med att besvara dina frågor.