Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Madrass

Resårmadrass & resårbotten

218 st produkter
Visar 24 av 218 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

Bekvämt med resårmadrass och resårbotten

En resårmadrass är ett populärt val när det kommer till att skapa en bekväm sovupplevelse. På Chilli kan du hitta ett brett utbud av resårbottnar, inklusive pocketresårmadrasser, som erbjuder överlägset stöd och komfort. Pocketresårmadrassarna är konstruerade med individuella fjädrar som är inneslutna i separata fickor, vilket ger en överlägsen tryckavlastning och minskar störningar vid rörelse. Du kan välja mellan olika fasthetsgrader och storlekar för att hitta den perfekta madrassen för dina behov. Med en resårbotten från Chilli kan du njuta av en god natts sömn och vakna upp utvilad och redo för dagen.

Resårmadrass billigt online hos Chilli

  • Varför ska jag köpa en resårmadrass?

    God sömn är livsviktig. Den främjar hälsan, vikten och humöret. Sover du inte bra mår du inte heller bra. Madrassen är en stor del av komforten och lite av nyckeln till en bra sömn. När du köper en bekväm och bra resårmadrass så investerar du i din egen hälsa. Välj en resårmadrass i rätt storlek till din säng och sov bättre.
  • Hur hittar jag rätt storlek på min resårmadrass?

    Om du inte vet måtten börjar du med att mäta din säng. De allra flesta sängar är 200 cm i längd men bredden varierar. Om du har en dubbelsäng kan du antingen välja en stor madrass eller två som du placerar parallellt. En resårmadrass kan du köpa i många bredder såsom 90, 160 eller 120 cm. Olika personer trivs med olika mjuka madrasser. De brukar benämnas till exempel som “fast” eller “medelfast”. Många uppskattar att ha en inte alltför mjuk madrass och upplever att sömnen blir bättre med en fast madrass.
  • Går det att maskintvätta madrassöverdrag?

    Ja, de allra flesta madrassöverdrag är enkla att tvätta i maskin. Rekommenderad tvättemperatur finns på den information som medföljer din resårmadrass. Tvätta inte varmare än rekommendationen! Använd gärna ett extra överdrag till din resårmadrass av hygieniska skäl.