categoryTopBlock
Form

Kantin

1st produkter

Kantiner serveringskärl som är speciellt anpassade för användning inom storkök, större restauranger och liknande serveringsmiljöer. Dessa kärl är konstruerade med praktiskt utformade egenskaper för effektiv servering av en mängd olika maträtter, inklusive sallader, röror, kallskuret, gratänger och grytor. Numera är det vanligt att man även hittar kantiner i vart och varannan matentusiasts hemmakök, både för att det känns roligt att ha köksredskap som ser proffessionella ut men också för sin stora bredd av användningsområde.

Vanliga frågor om Kantin

Vad är en kantin?

En kantin är en typ av rymligt serveringskärl som används för att servera olika typer av mat, såsom sallader, röror, kallskuret, gratänger och grytor. Kantiner finns i olika utföranden, inklusive med höga eller låga kanter.

Vilka användningsområden har en kantin?

En kantin har flera användningsområden. Du kan använda den för att foodpreppa, men även för att förvara mat innan du ska servera.

Vilka olika storlekar och kapaciteter finns det för kantiner?

Det finns olika storlekar och kapaciteter för kantiner beroende på deras användningsområde. En vanlig storlek för en matkantin är 1 liter, men det finns även mindre storlekar som 0,5 liter och 0,25 liter. För att förvara större mängder mat eller för cateringändamål kan man hitta kantiner med kapaciteter på upp till 5 liter eller mer.

Vilka material är vanliga för kantiner?

Vanliga material för kantiner inkluderar plast, rostfritt stål och glas. Plastkantiner är vanliga på grund av deras lätta vikt och hållbarhet. Rostfritt stål används ofta på grund av dess hållbarhet, värmebeständighet och enkel rengöring. Glas är ett annat vanligt material för kantiner på grund av dess icke-porösa yta, vilket gör det enkelt att rengöra och motstå lukt och fläckar.

Vilka fördelar har de olika materialen för kantiner?

Plastkantiner är lätta att transportera på grund av deras lätta vikt och de kan vara tåliga mot stötar och fall. De är också vanligtvis billigare än kantiner gjorda av andra material. Rostfria stålkantiner är mycket hållbara, rostfria och kan hålla maten varm eller kall under en längre tid. De är också enkla att rengöra och kan motstå fläckar och lukt. Glaskantiner ger en estetiskt tilltalande presentation av maten och är också enkla att rengöra. Dessutom kan de användas i ugnen och mikrovågsugnen.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)