Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Servering & matlagning

Tallrikar & Skålar

142 st produkter
Visar 24 av 142 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Hos Chilli kan du köpa din nya matservis med snygga tallrikar i olika storlekar. Du hittar allt ifrån plasttallrikar till porslinstallrikar i olika utföranden. Kanske är du i behov av pastatallrikar eller pizzatallrikar eller en skål? Oavsett vad du är på jakt efter hittar du det med all säkerhet här hos Chilli!

Vanliga frågor och svar

 • Hur många tallrikar behöver jag?

  Det rekommenderade antalet är ett dussin av varje. Med andra ord 12 st tallrikar, assietter och djupa tallrikar. Då har du dig en komplett servis och är redo att hålla i mysiga middagsbjudningar. Det är dock inte fel att köpa några extra tallrikar, då har du om någon av dina tallrikar skulle gå sönder.
 • Hur mycket kostar fina tallrikar?

  Tallrikar kan variera i pris, från högt till lågt. Fördelen med att handla tallrikar från Chilli är att vi erbjuder ett varierat utbud av tallrikar till låga priser. Så du enkelt kan hitta tallrikar som matchar din plånbok.
 • Var köper man billiga tallrikar?

  Hos Chilli hittar du högkvalitativa tallrikar till ett bra pris. Med ett varierat utbud och noggrant utvalda produkter hittar du tallrikar som passar just din stil. Skulle du ha funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, de svarar på dina frågor inom 24h.
 • Hur stor är en standard tallrik?

  Mått på en tallrik kan skilja sig från varumärke till varumärke. Design spelar även en stor roll. Vanligtvis brukar måtten på en standard tallrik vara 25 cm diametern och en assiett har ett mått på 18 cm diametern.
 • Vilken form på mattallrik?

  Det är vanligast att du ser runda tallrikar, men det har blivit allt mer trendigt med tallrikar i olika former. För att ge karaktär till din dukning är det snyggt att kombinera tallrikar i olika former. Matcha en rund assiett med en rektangulär tallrik, så har du skapat dig en häftig detalj.