Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Grill & utekök

Elgrill

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Hos Chilli hittar du elgrillar som passar alla stilar och plånböcker. En elgrill är smidig att ta med sig, så länge du har tillgång till ett eluttag. Den kräver ingen form av tändvätska, kol eller briketter. Bläddra bland elgrillar billigt online och beställ din nya grill idag!

Vanliga frågor och svar

 • Hur funkar elgrill?

  Med en elgrill behöver du endast ha tillgång till ett eluttag. Koppla in grillen, ställ in värme och grilla fisk, kött eller grönsaker. Smidigare än så blir det inte. Rengör även din grill efter användning. Har du smort in din grill innan användning räcker det att torka av den efteråt. Tänk på att inte diska den, då kan de elektriska delarna ta skada.
 • Kan jag köpa elgrill hos Chilli?

  Självklart kan du det! Hos Chilli hittar du elgrillar i många olika utföranden. Vi har liten elgrill, elgrill med stativ, elgrill till bordet och många fler. Välkommen att utforska vårt breda utbud av elgrillar.
 • Vilka fördelar finns det med elgrill?

  Med en elgrill kan du grilla året runt, inomhus och utomhus. Från elgrill får du minimalt med matos och rök, vilket gör att det passar perfekt för dig som bor i lägenhet och vill grilla på balkongen. Då stör du inte grannarna. En elgrill är även det mest miljövänliga alternativet.
 • Hur ska jag förvara min elgrill?

  Det är alltid rekommenderat att förvara din elgrill inomhus, speciellt när det regnar men även under vinterhalvåret. Då skyddar du den mot all typ av väta.