Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Grill & utekök

Gasolgrillar

23 st produkter
Visar 23 av 23 produkter

Hos Chilli hittar du ett brett utbud av högkvalitativa gasolgrillar från välkända varumärken, såsom Broil King och Bon-Fire. Du hittar gasolgrillar i många olika utföranden som passar alla typer av grillmästare, oavsett om du vill ha en portabel gasolgrill eller gasolgrill med kokplatta. Välkommen att utforska vårt stora sortiment och beställ din favorit idag!

Vanliga frågor och svar

 • Hur grillar jag med gasolgrill?

  Många föredrar gasolgrill tack vare dess enkla användning. Det enda du behöver göra är att öppna ventilen på gastuben, vrida på ett av reglagen och trycka på tändknappen. Sedan är det bara att ställa in grillen efter önskad temperatur och börja grilla när den blivit varm.
 • Hur länge räcker en gasolgrill?

  För att räkna ut hur länge en gasoltub räcker tar du effekten på din grill (kW) delat på energin i ett kilo gasol (12,8), då får du fram förbrukningen per timme. Men oftast så grillar du inte på full effekt så troligtvis räcker din gasol i över 20 timmar.
 • Vilken gasolgrill ska jag köpa?

  Beroende på hur mycket och hur ofta du grillar kan det variera om du ska välja en stor eller liten gasolgrill. Vi rekommenderar att du väljer en grill som är lite större än vad du tror dig komma att behöva. Då kommer du alltid ha plats att grilla till större middagsbjudningar.
 • Hur rengör jag en gasolgrill?

  Det är relativt lätt att rengöra en gasolgrill. Börja med att ta bort matrester med vanligt hushållspapper. Sätt sedan igång grillen på max, stäng locket och låt den bli varm under ca 20 minuter. Borsta sedan det varma gallret med en grillborste och upprepa om grillen fortfarande är smutsig.