Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Utesoffa

Hängsoffa

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Vad får du om du kombinerar en trädgårdssoffa med en hammock och hängmatta? Svaret är en hängsoffa - och det är drömmen om den perfekta utemöbeln som blivit sann. Det är lätt att föreställa sig själv spendera en skön sommardag (eller kväll) på verandan i en hängsoffa med något gott att dricka. Inte helt fel är det heller att ha en hängsoffa placerad i uterummet där du kan sitta och gunga och titta ut över trädgården. På Chilli har vi ett sortiment av hängsoffor för dig som vill insupa livet i allsköns ro.  

Hängsoffor för alla uteplatser

Bland våra hängsoffor hittar du även hängstolar. Detta är perfekt plats för en avkopplande stund i solen. Man skulle kunna säga att hängstolen är en kombination av en hammock och en gungstol, och det kan ju knappast bli bättre. Har du dessutom ont om plats på din uteplats eller i trädgården är en hängstol perfekt!

De flesta av våra utemöbler är tillverkade i (nära nog) underhållsfria material. Bland våra hängsoffor och hängstolar är konstrotting ett vanligt förekommande material. Konstrotting är ett riktigt bra och tåligt material som dessutom har hög beständighet mot kyla och värme. Det innebär att du skulle kunna behålla dina utemöbler ute året om. 

På Chilli hittar du gott om inspiration till din trädgård, altan, veranda eller balkong genom att bara bläddra dig igenom vårt sortiment. Letar du efter bra utemöbler har du med andra ord kommit helt rätt. Allt du behöver göra är att fundera över hur du bäst vill hänga i sommar och sedan klicka hem möblerna. Vi tar hand om resten och levererar dina utemöbler snabbt och smidigt.