Skippa sidhuvud och gå vidare.

Flash sale! 7% rabatt på ordpriser! Ange koden: CHFLASH7
Upphör om:

+ beställ senast 13/12 för leverans innan jul*

Utemöbler & utemiljö

Utesoffa

365 st produkter
Visar 24 av 365 produkter
1
...
16

Populära filtreringar

Hos oss på Chilli kan du hitta mängder av billiga utesoffor och utebänkar till din uteplats. Vi har ett stort utbud av utesoffor och utebänkar som kan förgylla dina stunder på din altan, balkong, i ditt uterum eller i din trädgård. Placera din utesoffa under ett träd eller på altanen och skapa en rogivande plats för dig att samla tankarna på eller varför inte komplettera din matgrupp med en sammanförande utebänk. Här kan du få en avkopplande stund för dig själv och njuta av tillvaron. Använd dig av olika inspirerande material, trendfärger och framhäv din uteplats med en utesoffa eller utebänk.

Välj bland olika material till din utesoffa

Välkommen in till en värld full av behagliga och tilltalande utemöbler! Här kan du hitta allt som du behöver för en komplett uteplats, vare sig du har en liten eller stor sådan. Vi har ett stort utbud av utesoffor och utebänkar för dig som vill förmedla en rumskänsla och skapa en hemtrevlig atmosfär på din uteplats. Hos oss finns mängder av material och stilar och du kan hitta det som passar dig och din uteplats bäst nedan:

  • Trä
  • Stål
  • Läder
  • Aluminium
  • Konstrotting
     

Avkoppling på din utesoffa eller utebänk

Minimalistiskt, skandinaviskt och trendigt. Våga kombinera färgstarka textilier och skapa ett hav av kuddar på din uteplats i kombination med en utesoffa eller en utebänk. Det får ingen nog av! Du hittar dina nya favoritkuddar hos oss på Chilli. Placera din utesoffa eller utebänk i din gröna sommaroas och ta avkopplingen till en ny nivå. Avnjut en kall dryck och ta vara på ledigheten, solen och värmen på bästa möjliga sätt. 
 

Rengör din utesoffa eller utebänk

TRÄ: Se till att olja in din utesoffa i trä om vädret bjuder på regn istället för sol. Vi erbjuder en kinesisk träolja för underhållning av dina utemöbler i trä.
STÅL: Fördelen med stål är att det kräver väldigt lite underhållning. Går utmärkt att använda en trasa och vatten för att torka utemöblerna.
LÄDER: Använd läderbalsam och undvik att placera din utesoffa eller utebänk i direkt solljus. Det är lättare för utemöbeln att blekas och slitas om den står där.
ALUMINIUM: Kräver lite underhållning. Använd en trasa, vatten och tvål för att ge utemöblerna sin glans tillbaka. De behöver bara rengöras några få gånger om året.
KONSTROTTING: De lyxiga utemöblerna kräver lite underhållning och det kan göras enkelt och smidigt med vår konstrotting conditioner.

Du hittar alla våra underhållsprodukter till dina nya utemöbler här. De olika utesofforna och utebänkarna finns i färger som svart, grå, vit, beige och blå. Valet är ditt, men vi på Chilli hjälper gärna dig att hitta det som passar dig bäst. Beställ din utesoffa eller utebänk smidigt på Chillis webshop. Vi erbjuder snabba smidiga leveranser och du får alltid hela 365 dagars öppet köp!