Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utesoffa

Trädgårdsbänk & utebänk

233 st produkter
Visar 24 av 233 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

Trädgårdsbänk - Trivsamt med en bänk utomhus

Hos oss på Chilli kan du hitta en trädgårdsbänk att inviga våren och sommaren med. Det finns få saker som ser lika välkomnande och ombonande ut som en trädgårdsbänk på en uteplats. Vi har trädgårdsbänkar i en mängd olika stilar, färger och former. På Chilli finns det många snygga trädgårdsbänkar att välja mellan. Letar du efter en skön sittplats till din trädgård, altan, balkong eller uterum kan du välja bland våra klassiska, romantiska eller stilrena trädgårdsbänkar. Planera och inred din uteplats med kreativitet och var kvadratsmart!

Trädgårdsbänk billigt online hos Chilli

  • Finns det trädgårdsbänk med färdig dyna?

    Om du köpt en trädgårdsbänk, men glömt att köpa dyna så kan du ångra dig. Inte bara till formen utan även till färgen skall dynan passa ihop med den bänk du köper. Hos oss på Chilli finner du många billiga bänkar för din trädgård både med och utan dyna.

  • Kan jag köpa en utebänk med två sitsar?

    Du kan köpa en utesoffa med ett bord mellan två sittplatser. På bordet kan du ställa inköpta jordgubbar och två glas med passande dryck. Du sitter och konverserar med en kompis eller partner och njuter av sommaren. På bordet finns även plats för en bok eller trevlig tidning.

  • Finns det både udda och klassiska bänkar?

    Du kan köpa en cirkulär bänk i eukalyptusträ. Bänken placerar du exempelvis runt ett träd. Dina vänner kommer aldrig att glömma denna originella placering av en bänk. Om du istället vill skapa en klassisk stil, skall du pryda din trädgård med en bänk i massivt granträ som har ben i gjutjärn. Bänkens ryggstöd är ornamenterad med mönster av tulpan. När du sätter dig på denna bänk kommer du att känna harmoni och nostalgi i skön förening.