Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Utesoffa

Trädgårdssoffa

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Populära filtreringar

På Chilli finns det en hel del trädgårdssoffor att klicka hem! En trädgårdssoffa på uteplatsen bidrar med charm och karaktär och uteplatsen får nästan ett lite romantiskt uttryck. Placera bänken invid fasaden eller under ett träd och du har en perfekt sittplats för sommarens alla fikastunder. Vi har trädgårdssoffor i många olika storlekar, stilar och former på Chilli så att du ska kunna hitta den som passar dig och din uteplats bäst. Beställ din trädgårdssoffa online på Chilli idag!

På Chill finns det många snygga utemöbler att välja mellan. Letar du efter en skön sittplats till din trädgård, altan, balkong eller ditt uterum så kan du välja olika utestolar/trädgårdsstolar och utebänkar som  en trädgårdbänk, trädgårdssoffa, korgstol eller varför inte en hammock? Planera och inred din uteplats efter utrymme och smak. När du köper en utestol eller utesoffa kan vi rekommendera att även slå en kik på våra dynor. Vi har dynor som passar de allra flesta av våra trädgårdssoffor. Köp en dyna med mönster eller i någon härlig färg, eller välj en sobrare variant, för att göra dina utemöbler lite mer personliga. Med en dyna till din utomhussoffa blir trädgårdslivet genast lite skönare och trädgården känns mer ombonad. 

Välj bland trädgårdssoffor i olika material och storlekar och spana även in vårt utbud av trädgårdsbord. Gör din trädgården till sommarens höjdpunkt och placera dina utemöbler under ett parasoll eller en paviljong så kan du spendera varje sommarstund utomhus. 

På Chilli har vi alltid snabb och smidig leverans och 365 dagars öppet köp. Beställ dina utemöbler på Chilli och du kan njuta av sommaren på bästa möjliga vis.