Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Utesoffa

Hammock

65 st produkter
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Hammocken är den perfekta utemöbeln för dig som verkligen vill få ut det mesta av sommaren. Det är lätt att förstå varför hammockar är så populära bland våra utemöbler, med tanke på hur mycket avkoppling det ger att gunga sig till ro i en hammock i trädgården. Vi har ett antal hammockar att välja mellan på Chilli. Ett allt mer poppis alternativ till hammocken är en hängsoffa, vilken variant du än väljer kan vi garantera dig ett skönt häng i sommar. 

Skönt utomhushäng!

I en hammock eller hängsoffa från Chilli kommer du verkligen att kunna njuta av tillvaron - antingen på egen hand eller tillsammans med någon du tycker om. Bra sommarmöbler möjliggör njutning på en helt ny nivå och i en hammock känns livet ordentligt gott. För dig som vill njuta av livet och sommaren är en hammock kanske den viktigaste möbeln för din trädgård. Beställ din hammock online idag, det är ett inköp som du inte kommer att ångra! Och du, glöm inte att komplettera din hammock eller hängstol med en fin och behaglig sittdyna för extra hög komfort! Titta även på vårt urval av hammocktak för sådana dagar du behöver en skön skuggplats. 

För dig som gärna vill ha en hammock men inte har tillräckligt mycket plats i trädgården så finns det andra likvärdiga alternativ på Chilli. Varför inte slå till på en hängstol, hängsoffa eller en hängmatta istället? De ger samma sköna möjligheter att hänga i trädgården som hammockar, men kräver mindre utrymme.

Många av våra hammockar är tillverkade i svenskt furu med FSC-stämpel. Träet är hämtat från tallskogarna i norra Sverige och möblerna formges sedan i Småland. Materialet har inga tillsatser av miljöfarliga ämnen och FSC-stämpeln är märket för ansvarsfullt skogsbruk. Detta gör hammocken till ett “snällt” och klassiskt hantverk.