categoryTopBlock
Alla Soffor ute

Bänkar

618st bänkar
Cyber Monday

Bänkar billigt online hos Chilli

Finns det trädgårdsbänkar med färdiga dynor?

Om du köpt en trädgårdsbänk, men glömt att köpa dyna så kan du ångra dig. Inte bara till formen utan även till färgen skall dynan passa ihop med den bänk du köper. Hos oss på Chilli finner du många billiga bänkar för din trädgård både med och utan dyna.

Kan jag köpa en utesoffa med två sitsar?

Du kan köpa en utesoffa med ett bord mellan två sittplatser. På bordet kan du ställa inköpta jordgubbar och två glas med passande dryck. Du sitter och konverserar med en kompis eller partner och njuter av sommaren. På bordet finns även plats för en bok eller trevlig tidning.

Finns det både udda och klassiska bänkar?

Du kan köpa en cirkulär bänk i eukalyptusträ. Bänken placerar du exempelvis runt ett träd. Dina vänner kommer aldrig att glömma denna originella placering av en bänk. Köp en skulpterad gris i sten. Vuxna och barn kommer att älska denna unika sittplats. Om du istället vill skapa en klassisk stil, skall du pryda din trädgård med en bänk i massivt granträ som har ben i gjutjärn. Bänkens ryggstöd är ornamenterad med mönster av tulpan. När du sätter dig på denna bänk kommer du att känna harmoni och nostalgi i skön förening.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Cyber Monday