Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Kristallkrona & takkrona

Modern kristallkrona & takkrona i exklusiv design

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

Letar du efter en modern takkrona som kan bli pricken över i:et i ditt hem? Då har du kommit rätt! En modern kristallkrona är ett perfekt sätt att skapa en lyxig känsla i ditt hem samtidigt som den ger en modern touch. På Chilli hittar du ett brett utbud av moderna kristallkronor i olika former och storlekar som passar alla stilar. Låt din taklampa bli en central del av inredningen och skapa en stämningsfull atmosfär med hjälp av våra moderna kristallkronor.

Vilka är fördelarna med att välja en modern kristallkrona?

En modern kristallkrona är en perfekt kombination av gammalt och nytt, vilket ger en unik och lyxig känsla till ditt hem. Kristaller ger en vacker glans och reflektion av ljuset, medan moderna former ger en modern touch. Dessutom kan en modern takkrona vara ett praktiskt sätt att belysa ett större område i ditt hem med hjälp av flera ljuskällor.

Vilken storlek på den moderna kristallkronan passar till mitt rum?

Storleken på kristallkronan beror på storleken på rummet och din personliga stil. En allmän regel är att kristallkronan inte ska vara mindre än 1/3 av bredden på matbordet eller mitten av rummet. För högre tak kan en större kristallkrona passa bättre, medan för lägre tak är en mindre kristallkrona att föredra. Var noga med att mäta takhöjden och rummet för att hitta rätt storlek.

Hur kan jag matcha en modern kristallkrona till min övriga inredning?

En modern kristallkrona kan matchas till många olika inredningsstilar. Om du har en modern och minimalistisk inredning kan en kristallkrona med enkel och ren design passa bra. Om du har en mer rustik inredning kan en kristallkrona med en mer organisk form vara ett snyggt tillskott. Tänk också på att matcha färgen på kristallerna med övriga detaljer i rummet för att skapa en sammanhängande känsla i din inredning.

Kan jag använda LED-ljuskällor i min moderna kristallkrona?

Ja, LED-ljuskällor kan användas i de flesta moderna kristallkronor. Det är faktiskt ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ till traditionella glödlampor. Se till att välja LED-ljuskällor som passar till din kristallkrona och dess storlek för att få den bästa effekten.