Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Kristallkrona & takkrona

Takkrona mässing och kristallkrona i mässing

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

Kristallkronor i mässing är en tidlös och elegant inredningsdetalj som kan lyfta rummets estetiska känsla till en helt ny nivå. Med sina vackra detaljer och glittrande kristaller skapar en kristallkrona i mässing en omedelbar wow-effekt och ger ett lyxigt intryck. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av kristallkronor i mässing, i olika storlekar och utföranden, allt från mindre taklampor till stora och imponerande takkronor. Oavsett om du vill ge ditt vardagsrum, matsal eller sovrum en touch av glamour, så är en kristallkrona i mässing ett utmärkt val för att skapa en unik och personlig inredning.

Hur väljer jag rätt storlek på en kristallkrona i mässing?

När du väljer en kristallkrona är det viktigt att ta hänsyn till rummets storlek och höjd. En allmän tumregel är att takkronan i mässing ska ha en diameter på cirka en tredjedel av rummets bredd. Du bör också se till att kristallkronan hänger tillräckligt högt för att inte störa eller skymma sikten i rummet.

Hur håller jag min kristallkrona i mässing skinande?

För att rengöra en takkrona & kristallkrona i mässing bör du först stänga av strömmen och ta ner kristallerna. Därefter kan du rengöra dem varsamt med en mjuk trasa och en blandning av vatten och mild tvål. Se till att torka av kristallerna noggrant innan du hänger upp dem igen.

Vilken typ av ljuskällor kan jag använda i min kristallkrona mässing?

De flesta kristallkronor på Chilli kan använda vanliga glödlampor eller LED-lampor med socklar som passar till storleken på kristallkronan. Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla med varmt eller neutralt ljus för att få den bästa effekten av kristallerna.