Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Utelampor & utomhusbelysning

Stolplykta & grindlykta

40 st produkter
Visar 24 av 40 produkter
12

Det är inte förrän du i verklighetens mörker har bevittnat stolplyktor som du kan förstå vilken enorm skillnad de gör för ett hus och en tomt. Under dagen så är de kanske inte något som sticker ut eller märks, men när väl mörkret har lagt sig över världen så är det då som stolplyktor verkligen kommer till sin rätt.

En stolplykta är alltså en väldigt ikonisk detalj i din trädgård, som på fler sätt än ett kommer att göra din upplevelse av trädgården bättre. För det första, och kanske viktigaste, är det en lampa, vilket innebär att du med en lyktstolpe har ett vackert och välkommet ljus på mörka platser där du gärna ser var du sätter fötterna. Dessa lyktor är med andra ord väldigt praktiska inslag i din trädgård, som dessutom kan rama in en gång eller en parkering för att göra det extra tydligt var det är man ska gå. För det andra så är det också ett sätt att ”inreda” din tomt, där du placerar ut vackra och eleganta stolplyktor på platser där de lyser upp något du vill sätta fokus på, som samtidigt ger en extra känsla av lyx.

En stolplykta kan se ut på många sätt, och det är något som du kommer att märka när du bläddrar igenom vårt utbud. Vi kan erbjuda dig mängder av olika modeller, allt ifrån lyktstolpar i modern och stilren design, till en i klassisk utformning. Dessa lyktor i din tomt kan med andra ord se ut precis som du vill, och ägnar du lite tid på den här sidan så kommer du att hitta dina egna favoriter. Det spelar inte heller någon roll vad ditt huvudsakliga syfte är med stolplyktor – oavsett om det är själva belysningen eller för designen. Vi på Chilli har precis den stolplykta som gör din trädgård vackrare!